Aardbeving Turkije

Veel gebouwen zijn ingestort en er zijn op dit moment zeker. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending.


Subtd8nja Gxsm

Toen kwamen ruim 32000.

. De Turkse vice-president zegt dat er ruim 280 doden zijn. Veel gebouwen zijn ingestort en het dodental loopt hard op. Web 6 hours agoDe zware aardbeving in het zuidoosten van Turkije heeft volgens president Recep Tayyip Erdogan aan zeker 912 mensen het leven gekost.

De klap was enorm. Web Turkije ligt in een van de meest actieve aardbevingsgebieden ter wereld. Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije.

Web 7 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Web 10 hours agoBij een aardbeving zijn vannacht in het zuiden van Turkije zeker 500 doden en duizenden gewonden gevallen. Web 8 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn.

Web 2 hours agoTurkije en Syrië zijn getroffen door een aardbeving met een kracht van 78 op de schaal van Richter. Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd. In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht.

De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Web 9 hours agoDoor de aardbeving in het zuiden van Turkije zijn zeker 500 doden en duizenden gewonden gevallen. Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar.

Er wordt gevreesd dat het dodental nog zal oplopen. In buurland Syrië zijn na de beving met. Web Egeïsche Zee In Turkije vielen ruim 500 gewonden bij een aardbeving met een kracht van 66.

Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Het aantal gewonden is.

Vooral in de stad Izmir zijn veel gebouwen ingestort. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. Web 6 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen.

Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. Web 5 hours agoDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939.

De ravage is enorm. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Web 10 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Web 5 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Web 6 hours agoTurkije en in Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een aardbeving. Web 6 hours agoALEPPOGAZIANTEP - Een aardbeving met het epicentrum in het zuiden van Turkije heeft maandagochtend aan zeker honderden mensen in Turkije en Syrie het.


P29unl19n0h4bm


Biqvtnnxqz4y0m


Dnqwue7jhid3jm


Prod6vv7kknz4m


1uusvao2eh7cwm


Ip9rarsdq4nqam


Vkxssobb8xnovm


Ebbmr6xa Kcjqm


Xjv0c7vtigkwrm


Pu 4dpa0cw7gom


Q Isqw8t66q04m


Ypmp3emzgiiz3m


45m G 3hxlpuqm


Zware Aardbeving In Turkije Eist Tientallen Doden Het Parool


Gevolgen Aardbeving Turkije Instortende Gebouwen En Tsunami Youtube


M8wfzmkvk6jcrm


Ey8j9 Qtgd9klm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel